Birthday post

Το Σάββατο ήταν τα γενέθλια της γιαγιάκκας μου.

Αν τζαι μινήσκει πουπάνω μας είχαν γαμο με τον παππού μου τζαι εν εκατάφερα να τη δω. Είσιε αποφασίσει ότι εν θα τα εγιόρταζε φέτος αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο.. (την υπόλοιπη οικογένεια δηλαδή). Με την πρόφαση ότι ήταν να έρτουν για φαί κάτι συνεργάτες του παπά μου η μάμα μου εμαήρεψε τζαι είπε της τάχα ότι έβαλε πολλή τζαι να της στείλει πάνω. Εμαζευτήκαμε ούλλη η οικογένεια, τα 6 παιθκιά της τζαι τα 20 περίπου εγγόνια της τζαι εκάμαμε της έκπληξη, εστρώσαμε τραπέζι τζαι εφάμε, επεράσαμε λλίο family time, Ποτζίνο που ακούεις φωνές τζαι γέλια τζαι μπαίνουν ούλλοι μες την κουζίνα τζαι ανακατώνουνται, οι θείοι έξω παίζουν τάβλι, οι μιτσιοί κάτω μάππα. Έκατσα στη βεράντα, με τους άλλους να μιλούν γυρό μου, εδιούσε μου το ηλιούι , έκλεισα τα μμάθκια μου τζαι απλά.. έπνασα..:)  Είμαστε by far NOT η τέλεια οικογένεια αλλά εν τούτες οι στιγμές που με κάμνουν να σιέρουμαι που εν έζησα ποττέ σε ένα 'αποστειρωμένο' περιβάλλον.

Τζαι η γιαγιά μου.. εν απλά αδυναμία.. Κάθε φορά που πάω πάνω διώ της τζαι 2 φιλιά για να ξέρει ότι την αγαπώ τζαι εν που τα μόνα άτομα με τα οποία εκφράζουμε με φιλιά τζαι αγκαλιές. Άλλωστε έδωκε μου τζαι το όνομα της. Όποτε έρκουμουν που Αγγλιά εφρόντιζε να έκαμνε κεφτέδες ή κανελόνια γιατί ξέρει ότι εν που τα αγαπημένα μου φαγιά. Εν μπροστά που τον τζαιρό της. Εν ΑΘΡΩΠΟΣ με ούλλη τη σημασία της λέξης, που νοιάζεται για μας τζαι προσέχει μας, τζαι λαλεί μας να ζήσουμε τη ζωή μας τωρά που είμαστε μιτσιές. Εν η γιαγιάκκα μου που προσέχει τον παππού μου τζαι ανέχεται τις ιδιοτροπίες του τζαι τα χούγια του γιατί απλά αγαπά τον τζαι δείχνει του το τζιας μουρμουρά μερικές φορές που κάμνει όπως το μωρό. Εν η γιαγιά μου που εν χορκοίρα όπως εμένα, τζι όπου θέατρο τζαι έξοδο εν χάννει.
Εν η γιαγιά μου που συμβουλέφκει λογικά τζαι βάλλει πάνω που ούλλα την αξιοπρέπεια τζαι τον αυτοσεβασμο.

Το Σάββατο έγινε 71 χρονό τζαι εν ακμαιότατη να μεν την μαθκιάσω. Οπόταν, σήμερα που εν τα γενέθλια μου, 2 μέρες μετά τα δικά της γιαγιάς μου τζαι γίνουμαι 24  μια εν η ευχή που θέλω να μου βάλετε. Μιας τζαι έχω τζαι το όνομα, τζαι πολλά που τα χαρακτηριστικά της, να καταφέρω να γίνω παραπάνω όπως τη γιαγια μου. Γεμάτη ενέργεια τζαι αγάπη, αυστηρή άμα πρέπει τζαι γλυτζια συνήθως, πάντα με μια καλή κουβέντα τζαι μια καλλύτερη συμβουλή.  


Τζαι για να μεν μουρμουράτε.. τζερνώ σφηνάκια.

Oκ ready? Oh wait!!


Παμε:)

Comments

  1. Χρόνια πολλά! τζιαι μακάρι να γίνεις όπως την γιαγιά σου :)

    ReplyDelete
  2. en sfinakia tzeina oksa emitsiana egw??

    ReplyDelete
  3. @Nipenthes: thanks:)

    @Sike: oh yes tequila shots! Αλλά εν δικαιούσαι λογω εγκυμοσύνης (ειδικά τούτα που εν διπλά) γι'αυτό το κέρασμα χρωστώ σου το για πιο μετα:p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Headbanging (on the wall) -3- Πορνό εν ώρα εργασίας

Secret Santiasi!!

Headbanging (on the wall) -2-