Προεκλογικά μπουζούκια

Δυστυχώς δε μιλώ για μεταφορικά μπουζούκια αλλά για κυριολεκτικα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί πολιτική δυσφήμηση! Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις δεν είναι καθόλου συμτωματική! Παρακαλούνται τα παιδιά να απομακρυνθούν από τις οθόνες αφού θα ακολουθήσει πολλή χολή- τζαι θάψιμο!


Άτε φύε το μωρό περιμένω.. Περιμένω.. Περιμένω! Επιτέλους

Που λαλείς.. την Παρασκευή τη νύχτα επίαμε στον Μακρόπουλλο. Μεν με ρωτάς γιατί, μερικές φορές χρείαζεται λλίη παρακμή. Η βραδιά άρχισε χαλαρά, με εμάς να καθούμαστε στο τραπέζι τζαι να τρώμε τες σιταροπούλες/ καροττούθκια τζαι κουννούες του Ππαβίλιον τζαι να λαλούμε κατζίες για κοκαρισμένους (καλά τις κατζίες εγώ τις ελαλούσα). 

Το εισητήριο ελαλούσε η ώρα 11 τζαι το γαλανομμάτικο, ο μόνος τυπικός Κυπραίος εκουβάλησε μας τζαμέ νωρίς νωρίς (όπως έκαμε τζαι στον Κιάμο τζαι στο Βέρτη-είπαμε λλίη παρακμή χρειάζεται- αν τζαι ήταν δικαιολογημένος τζαμέ γιατί ήμασταν στο μπαρ). 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι επεριμέναμε ως τις 1 παρα-1 να ξεκινήσει το πρόγραμμα! ΑΛΛΑ, το προβλημα εν ήταν (μόνο) τούτο. Το πρόβλημα ήταν ότι εφκήκε ένας κυριούλης ο οποίος εκαλοσώρισε τζαι ευχαρίστησε τον κόσμο και ειδικά ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ ΚΤΛ. Oh shit λαλώ εμπήκαμε σε αίρεση. (Οι παραπάνω εχειροκροτούσαν οπόταν έσκασα) 

Σημείωση ότι στο πρώτο τραπέζι πίστα, κέντρο κέντρο ήταν ένα τραπέζι ΓΕΜΑΤΟ πολιτικούς βλ. Αναστασιάδης, Αβέρωφ κ.α. μετά συζύγων. Ο κυριούλλης που λέτε, εφώναξε τον Αναστασιάδη πάνω στην πίστα ο οποίος επίσης ευχαρίστησε ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. Σημείωση ότι τα κεφαλαία εν τα κυρίως, με τους πολιτικούς εν ούλλα πάνω τα ίδια ένε; 

Εγώ φταίω λαλώ, είδα το banner με το σηματούι της Πρωτοπορίας στην είσοδο τζαι εν υποψιάστηκα τίποτε. Ενεβρίασα. Γιατί κύριε πολιτικέ, εγώ ήρτα να ακούσω τον κοκαρισμένο Μακρο, όι εσένα. Τζαι τζίνα που λαλείς αφού ξέρουμε και οι δύο ότι εν τα εννοείς, εν ήρτες να περάσεις χρόνο με τη νεολαία, ήρτες για να δειχτείς, για προεκλογικούς σκοπούς τζαι μόνο, απόδειξη ότι έφυες 20 λεπτά μετά που άρχισε το πρόγραμμα. Εν ετόλμησα όμως να φωνάξω μπουυυυ όπως κάμνω πάντα άμα πάμε μπλίνκερς (είπαμε Λλίη παρακμή χρειάζεται!!) τζαι αρκέψουν τα 'Συγχαρητήρια στην Κούλλα/ Τούλλα/ Πάμπο που παντρέφκεται' ενώ ούλλοι χειροκροτούν τζίνους που εκαταφέραν να εκπληρώσουν το μεγαλλύτερο στόχο στη ζωή- να παντρεφτούν φυσικά. Έσκασα. Τζαι ευτυχώς που εν εφκήκε κανένας πολιτικός να χορέψει τζαι κανένα προεκλογικό ζεϊμπέκικο. 

Κατά της 1 παρά που άρχισε το πρόγραμμα άρχισαν σιγά σιγά να φκαίνουν οι γλάστρες για να προετοιμάσουν το έδαφος. Το ανθοπωλίο περιλάμβανε μια μελαχρινή τάχα ροκκού, μια με μελί μαλλί τζαι μια ξανθή. Wait, νομίσω είσιε ακόμα μια.. Anw εν θυμούμε. Η πρώτη ετραγούδησε το κορίτσι πράμα της Βανδής (τραγούδι που θα έπρεπε κάποιος να κρούσει τα cd σε φεμινιστικό συνέδριο) ενώ η δεύτερη Βίσση (το πρώτο τραγούδι, μετά εσταμάτησα να διώ σημασία, επία τόιλετ-ήταν καθαρά ακόμα-, ελαλούσα μαλακίες για τον ΜΑκρό που κοκαρίζεται κ.α.). Μετά εφκήκε ένας τραγουδιστής του οποίου η φωνή ήταν ΙΔΙΑ με του Χατζηγιάννη! Εδώ ακολουθεί συζήτηση με την φίλη Κ:

Φίλη Κ: εν πάει το ξασπρισμένο το παντελόνι με το μαύρο το πουκάμισο. Έν έπρεπε να το φορήσει με τούτο το πουκάμισο έπρεπε να βάλει κάτι πιο ανοιχτό
Red: Εν γενικά που εν έπρεπε να το φορήσει εχτός αν ήταν 2 σάις πιο μεγάλο, ακόμα λλίο εν να σπουρτήσει

Τέλοσπάντων τούτος άρχισε να ξεσηκώνει κάπως τον κόσμο τζαι ούλλοι αρχίσαν να ανάφκουν τσιγάρο. ΟΥΛΛΟΙ. Το τραπέζι των πολιτικών πρώτο πρώτο, ενώ εχώνναν το κάτω που το τραπέζι για να μεν τους δει κανένας. ΚΑΛΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Έρκεσαι τζαι ψηφίζεις/ υποστηρίζεις/ ψηφίζεις/ επιβάλλεις ένα αντικαπνιστικό νόμο τον οποίο έρχεσαι εσύ ο ίδιος τζαι αναιρείς ανάφκωντας τσιγάρο στο τραπέζι σου; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Ο άλλος που άμα ένε στο Ππαβίλιον τζαι εν κάπου αλλού εν μαλάκας; Σημ. ότι ο Αναστασιάδης, ο οποίος το έκοψε (για προεκλογικούς σκοπούς απ' όσο ξέρω) ΔΕΝ εκάπνισε (απ' ότι είδα τουλάχιστον) τζαι μπράβο του. Αλλά οι άλλοι; Τι μαλάκες Θεέ μου! Τωρά εν να μου πεις, επερίμενες κάτι άλλο που τους πολιτικούς; Ο ένας σιηρόττερος που τον άλλο, and just to make myself clear, τζαι του ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ ή άλλων κομμάτων μέλη/ αντιπρόσωποι να ήταν.. πάλε μαλάκες θα τους εχαρακτήριζα. Επειδή δυστυχώς το μόνο ταλέντο που έχουν τούτου οι αθρώποι είναι να περιπεζουν τον κόσμο ενώ εμείς ακολουθούμε όπως τα αρνούθκια! 

Μετά που τούτο το νεύρο η ώρα ανάμιση περίπου εφκήκε ο Μακρόπουλλος. Με το που εμπήκε η εισαγωγή αρχίσαν τα χειροκροτήματα τζαι οι σφυρκές ενώ πολλοί ετραβούσαν βίτεο. Έπαιζε ίντρο τόση πολλή ώρα που επρολάβαινες να πιείς 2 ποτά τζαι να ράψεις την προίκα σου, ενώ το σιέρι σου έπεφτε που την πολλή ακινησία τζαι εκάθετουν η μπαταρία σου. Για να πω την αλήθκια, ενόμιζα ότι τους έμεινε στα παρασκήνια που overdose τζαι ήταν νάμασταν παρόντες 'τη νύχτα που overκοκαρίστηκε ο Μακρό'. (βάλε στο μπάκραουντ creepy μουσική;) Ήταν να μας πιάννουν συνέντευξη ενώ απορημένοι οι θαμώνες εν να ελαλούσαν στις κάμερες καλαμαρίζοντας: 'Πάντα υπήρχαν φήμες γύρω από το όνομα του αλλά κανένας δεν πίστευε ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα', 'Μια μεγάλη φωνή έσβησε με τον πιο τραγικό τρόπο' τζαι εγω: 'Τα λεφτά μας εν να τα πιάσουμε πίσω;' Φυσικά με το που άρχισε να τραγουδά έγινε πανικός ενώ οι πρώτοι πιττωμένοι θαμώνες εφκήκαν πάνω στη σκηνή (εννοείται ότι τους απομάκρυναν οι φουσκωτοί). 

Λαλώ κατζίες αλλά το δίκαιο εν να το πω.. Κόκα κόκα αλλά να κούσεις τον άθρωπο λάιβ είναι σάννα τζαι βάλλεις cd, η φωνή του είναι ακριβώς όπως την ακούεις. Ακριβώς όμως. Τζαι κάμνει πολλή διασκέδαση. Το κακό ήταν ότι εγώ δεν εμπορούσα να χορέψω, αφού είχα αφαιρέσει το μεσημέρι ένα σκάθαρο που με ενοχλούσε. Έν επονουσα αλλά εν εμπορούσα να χορέψω τζιόλας αφού ήταν η πρώτη μέρα τζαι εζούμιζε λλίο. (έχω ένα πράμα όπως τον κρατήρα πάνω στο πόδι μου εν πολλα disgusting :p)

Άμαν ! Εν 2 τζαι αύριο πρέπει να ξυπνήσω για δουλειά!

Η συνέχεια αύριο (.....)   



(......) Καλημέρα!

Που λαλείτε.. εφκήκε μια ώρα τζαι εξαναπήε μέσα τζαι εφκήκε ξανά κατα τις 3:30-4 για αλλό καμιά.
εγώ εχόρευκα που τη μέση τζαι πάνω μιας τζαι εκάθουμουν, ενώ οι 3-4 πρώτοι είχαν ήδη φύει ή εκόψαν φλέβες.
Επίσης, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα λαμέ τζαι άλλα είδη πανηγυρίου που εκυκλοφορούσαν στην πίστα, (θυμούμαι χαρακτηριστικά ένα μαύρο φόρεμα με φυλλούρα στο λαιμό ΠΟΥΑ. ΠΟΥΑ).΄Επίσης επροσπαθούσα να φκάλω τζίνους του πολιτικού τραπεζιού να καπνίζουν χωρίς επιτυχία. Α τζαι είδα ένα συμφοιτητή μου που Αγγλία ο οποίος ήταν πίττα τζαι 'εχάρηκε που με είδε'. Πάντα πριν τις εκλογές για κάποιο λόγο λαμβάνω παραπάνω αγάπη τζαι συμπαθεια εν πράμα;
Κατά τις 4 παρά ήμουν στο σπιτάκι μου τζαι ετοιμάζουμουν για ύπνο ενώ το γαλανομάτικο έμεινε αφού επερνούσε καλά τζαι επίε σπίτι με το επόμενο τρένο.

Τζαι επειδή έχω τζαι some inside information, ο Μακρό πληρώθηκε πενταψήφιο αριθμό για να εμφανιστεί 2 ώρες, ενώ την κόκα επρομηθεύσαν του την που Κύπρο για να μεν τον πιάσουν στο αεροδρόμιο όπως πέρσι.

Είπα τα τζαι έπνασα!! Τωρά εν να γίνω καλή πάλε. Τέλεια η φωνή του Μακρόπουλου όμως α!

Comments

  1. Θέλεις να πεις ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Αβέρωφ; Μέσα σε μια φάση τραγική; χαχαχα

    ReplyDelete
  2. ευτυχώς που εν με εψήσαν να πάω, ήταν να πεταχτούν τα μμάθκια μου πόξω τζαι τα νεύρα μου να διθούν κόμπους

    ReplyDelete
  3. Invictus: χαχαχαχα εν το εσκέφτηκα έτσι! Εν είμαι σίουρη για τον Αβέρωφ αλλά εγώ ήμουν σίουρα σε μια φάση τραγική!:p

    Neerie: oh yeah ήταν να σπάσουν τα νεύρα σου big time!

    ReplyDelete
  4. Μα γιατί εν σε ξαναδιάβασα εσένα;;; Εν το πιστεύκω ίντα παρακμιακό κελεπούρι έχαννα τόσον τζαιρόν. Υπόκλιση για το σημείο με τον σκάθθαρον που εζούμιζεν.

    ReplyDelete
  5. hehe ναι μπλογκ σε καλυψη-απόκρυψη:p

    Thanks και καλωσόρισες:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Headbanging (on the wall) -3- Πορνό εν ώρα εργασίας

Secret Santiasi!!

Headbanging (on the wall) -2-