12:47

Τρελά όνειρα

Posted by red |

Είδα όνειρο ψες ότι ήμουν στο αυτοκίνητο τζαι επιέναμε κάπου με το γαλανομάτικο. Στην πορεία εσυνάξαμε τζαι κάτι φίλους/ γνωστούς του μεταξύ των οποίων τζαι ένα κωλόπεδο δωδεκάχρονο. Εγώ σε κάποια φάση που λέτε φκάλω κάτι λεφτά που τη τζέπη μου τζαι βάλλω τα στα cupholders (ποτηροβασταρκές;) του αυτοκινήτου που εν μεταξύ των θέσεων του οδηγού τζαι του συνοδηγού, τζαι κλείω το. Έρκετε το κωλόπεδο δωδεκάχρονο τζαι αννοίει το τζαι αστείεφκε ότι τάχα εμοίραζε τα 20ευρα στους άλλους που εσυνάξαμε. Άνοιζε τζαι το κουτούι το άλλο που έσιει μεταξύ των θέσεων του οδηγού τζαι συνοδηγού (που είσιε τζαι τζίνο λεφτά) τζαι το 'αστείο' εσυνεχίζετουν.

Fast forward τωρά, κάποιος άλλος εν στη θέση του οδηγού τζαι εγώ κοιτάζω κάτω που τα καθίσματα για να βρω τα λεφτά μου. Βρίσκω πεταμένα χαρτονομίσματα παντού τζαι βρίσκω τζαι ξένα χαρτονομίσματα- της πόλης που επήα Erasmus.

The end

Τζαι τι κάμνει ο κάθε νοήμων αθκιασερός άθρωπος; Ιντερνετικός ονειροκρίτης Oh yeah!


ΧΡΗΜΑΤΑ

Αν δεις ότι κρατάς χρήματα στα χέρια σου, θα σου τύχει φτώχεια και μεγάλη κακομοιριά. Αν δεις να παίρνεις χρήματα, δεν πρόκειται να σου δώσουν αυτά που σου χρωστούν ενώ, αν βρεις χρήματα, θα καταστραφείς οικονομικά. Αν δεις ότι είσαι απένταρος, η τύχη και οι επιτυχίες σε προσμένουν. Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε χρήματα, προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θ’ ακολουθήσουν αλλαγές. Αν δείτε πως δώσατε χρήματα, σημαίνει ατυχία.
Αν δείτε πως δεχόσαστε χρυσό, σημαίνει μεγάλη ευημερία και πολλές απολαύσεις.
Αν δείτε πως χάσατε χρήματα, σημαίνει άσχημες ώρες στο σπίτι και στενοχώρια στη δουλειά. Αν δείτε πως μετρήσατε τα χρήματα σας και βρήκατε έλλειμμα, σημαίνει πως θ’ ανησυχήσετε λόγω πληρωμών.Αν δείτε πως κλέψατε χρήματα, σημαίνει πως είσαστε σε κίνδυνο και πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως καταθέτατε χρήματα, σύντομα θα απολαύσετε πλούτο και άνεση.
Αν δείτε πως καταπίατε νόμισμα, σημαίνει πως έχετε κλίση στη φιλοχρηματία.
Αν δείτε πως περιμένατε ένα ποσό χρημάτων, σημαίνει πως έχετε ταυτόχρονα πλούτη και ευτυχία.
Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε μπόλικα μετρητά χρήματα, που όμως τα έχετε δανειστεί, σημαίνει ότι θα θεωρείστε σαν αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εκείνοι που θα έρχονται σε στενή επαφή μαζί σας θα σας βρίσκουν παραδόπιστο και χωρίς αισθήματα.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ξοδεύει χρήματα που έχει δανειστεί, είναι σημάδι ότι οι απάτες που χρησιμοποιεί θα τις κοστίσουν ακριβά, και ότι εξαιτίας αυτών θα χάσει έναν πολύ καλό φίλοΕκτός που τούτο που ήξερα ήδη, ότι δηλαδή εν να αργήσουν να με πληρώσουν που τη δουλειά (μετά λαλεί σου οι μεγάλοι οργανισμοί εν τυπικοί) η απορία μου είναι η εξής- δηλαδή, να ΜΕΝ παραγγείλω τα 7-10 βιβλία που ήβρα που το protoporia.gr? Ούτε τζίνα που θέλω που τον αμαζόνιο;

Dammit..

5 ψυχαναλυτές:

Invictus said...

Ονειρεύκουμαι την ώρα που εννα βρεθεί ένας advanced ονειροκρίτης που να μπορεί να ερμηνεύσει τα ΅#$^#%&#$^*$%&$% όνειρα που θωρώ κατά καιρούς. Άραγες σου τί λαλεί ο ονειροκρίτης για την περίπτωση που θωρείς όνειρο ονειροκρίτη; χμμμμμμ

red said...

Καλάν, τούτο εν που τα φυσιολογικά, μεν νομίζεις. Συνήθως εν πιο παρανοϊκά τα όνειρα μου. Βασικά Ινβίκτους νομίζω ότι αν βλέπεις ονειροκρίτη, εξαρτάται τι εγύρεφκες μέσα; Ουυυ brain food?

Invictus said...

Εν τζαι θωρώ ονειροκρίτη, υποθετικά μιλούμε. Κάποτε θωρώ όνειρο ότι τζοιμούμαι...αλλά εν αθθυμούμαι τί όνειρο θωρώ σαν τζοιμούμαι μες το όνειρο μου

Neerie said...

βασικά αν κρίνεις που το ποστ του ίνβικτου περί ονειροκρίτη, θα καταλάβεις πόσον άκυρα μπορούν να είναι τα όνειρα μας τζαι ότι δεν πρέπει να τους διούμε καμιά σημασία :p
εν το υποσυνείδητο μας που φκαίννει να παίξει τζαι να μας σαντανώσει

red said...

ε ναι ότι εν το υποσυνείδητο μας ένει. Απλά παίζει παράξενα παιχνίθκια το γέριμο τζαι σαντανώννει με:p

Ινβίκτους το ποστ σου περί ονειροκρίτη ήταν.. άλλο πράμα (to put it mildly:p)

Post a Comment

Subscribe