Somewhere in the World

Η ζωή προχωρά χωρίς εσένα. Γνωριμίες, φιλίες, δουλειά και οι συνήθεις ανησυχίες.

Εν κάτι νύχτες όμως σαν τούτη. Που παντρέφκεις κάποιον που αγαπάς πολλά. Τζαι παίζει το τραγούδι τους. Τζαι βλέπεις τζίνη τη σπίθα, τζίνο το βλέμμα, τζίνη την αγάπη.

Τζαι λείπει μου. Γιατί είχαμε τζαι εμείς τα πιο πάνω κάποτε.

Τζαι εν τούτο το σιειρότερο. Ότι εν μόνοι μας που τα εκαταστρέψαμε ούλλα τζαι εφτάσαμε στο σημείο που εν έσιει επιστροφή.

Αύριο η ζωή εν να συνεχίζεται πάλε. Αλλά μπορείς τελικά να φτάσεις σε τζίνο το υπέρτατο σημείο αγάπης ξανά; Ή οτιδήποτε καινούριο εν καταδικασμένο να μεν συγκρίνεται;

Είμαστε καταδικασμένοι τελικά οι ανθρώποι; Να μεν μπορούμε να ερωτευτούμε  δεύτερη φορά μετά που έναν μεγάλο έρωτα;

Πότε φέφκει τζίνο το συναίσθημα ότι είσαι με μια τρύπα κάπου μέσα σου τζαι γυρίζεις; Επειδή έσυρα μαύρη πέτρα πίσω μου μετά που όσα εγίναν. Αλλά τζίνη η τρύπα βασανίζει με. Τζαι θέλω απλά να πω ότι εν ήσουν δαμέ ποτε.

Τζαι εν μπορώ ακόμα. Σκατά. 

Comments

  1. Βασανιζόμουν κι εγώ κάποτε με ανάλογα ερωτήματα και το μόνο που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως η σύγκριση είναι το μεγαλύτερο λάθος. Απλά γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, υπό ανόμοιες περιστάσεις. Κάθε καινούριο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο ή χειρότερο, είναι διαφορετικό. Η συμβουλή μου είναι όταν αυτό βρεθεί να μην επικεντρωθείς σε αυτά που λάτρευες στον πρώην και δεν έχει αυτός (που σίγουρα θα υπάρχουν) αλλά σε αυτά που απλά θα λατρεύεις στο νυν! Καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  2. ούλλα τούτα σκέφτουμαι τα συχνά

    ξαναερωτεύκεσαι, απλά ερωτεύκεσαι άλλα πράματα...

    εν θα βρεθεί κάποιος ο ίδιος (τζι ευτυχώς)

    ReplyDelete
  3. @Brenda: Καλωσόρισες :) σωστή η συμβουλή σου και προσπαθώ να την ακολουθώ. Κυρίως όμως είναι σύγκριση στο πόσο εύκολα αφήνεις κάποιον άλλο να μπει στη ζωή σου και να δεθείς μαζί του. Είναι μια διαδικασία δύσκολη.

    @Neerie: ελπίζω:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Headbanging (on the wall) -3- Πορνό εν ώρα εργασίας

Secret Santiasi!!

Headbanging (on the wall) -2-