Αντίσταση στη γιουροβίζιον

ok πρέπει να σας πω για την περασμένη βδομάδα που με επιάσαν που ΤΟ ΚΟΜΜΑ να μου μιλήσουν για τον προεκλογικό αγώνα στο οποίον όλοι πρέπει να συμβάλουμε (χαχαχα)

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ θα μιλήσουμε για τον Θεό. Τον τέλειο, έσπασε-το-καλούπι-μετά-που-σένα, τραγουδάς-τζαι-λιώνω... Σάκη Ρουβά.

Αστειέφκω (Εννοείται). τον ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ!

Σε Κιάμο, Βέρτη, Μακρόπουλο επίαμε. Να δω τον Μητροπάνο όμως ήταν πάντα ο καημός μου. Όταν είχα πάει Αθήνα το Σαββατοκυρίακο πριν να πάω είσιε κάμει την τελευταία του εμφάνιση. Δυστυχώς ήβραμε μόνο Πέμπτη εισητήρια αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τον χάσω τζι ας είχα δύσκολη μέρα στη δουλειά την επομένη.

support: Κότσιρας τζαι Μπάσης.

Το εισητήριο έργαφε ότι θα ξεκινήσουν η ώρα 11. 11 παρά 20 επίαμε τζαι τα μπαρ ήταν ούλλα γεμάτα. Εκτός ένα τραπέζι που ήταν πίσω που την κολώνα τζαι εν έβλεπες τίποτε. Επιάσαμε το τραπεζάκι τζαι εμετακινήσαμε το σε καλύτερη θέση (χεχεχε), ζητώντας βέβαια την άδεια τζίνων που εμπιχτήκαμε μεταξύ τους οι οποίοι όι μόνο εδεκτήκαν αλλά εβοηθήσαν τζιόλας τζαι εταράξαν τζαι τσας για να ήμαστε ούλλοι πιο άνετα (εν κάτι τέτοιες ώρες που σιέρουμαι τζαι νιώθω περήφανη για την Κύπρο). 

Η ώρα 11:30 κλείουν τα φώτα, μπαίνει το ίντρο. πάω κάτω φέρνω τη συνάδελφο που εβαστούσα το εισητήριο της, τελειώνει τζαι το τσιγάρο της, ξαναφκένουμε πάνω τζαι αρχίζει..

Ααααχ! ΔΑΜΕ φαίνεται ο καλλιτέχνης, ο επαγγελματίας! Καταρχάς εν περιμένεις ως τις 12:30 να αρχίσει το πρόγραμμα τζαι ως τις 1:30 να φκει ο κύριος τραγουδιστής. Εφκήκαν τζαι οι τρεις που την αρχή τζαι εκάμαν με καταπληκτική εισαγωγή με αγαπημένα τραγούδια εποχής Κατσιμιχέων. Μετά αρχίσαν να φκαίνουν ένας ένας.

Ο Κότσιρας τζαι ο Μπάσης πολλά καλοί, τζαι οι τρεις τους μαζί εφκάλλαν ένα πνεύμα πολλά παρεϊστικο, πολλά οικείο. Ο Κότσιρας τζαι ο Μπάσης στα δεξιά τζαι στα αριστερά ήταν σάννα τζαι επροσέχαν τον τζαι αντίθετα, σαν μια αγάπη παπά πεθκιών, μια ατμόσφαιρα πολλά όμορφη.

Αλλά ο Μητροπάνος, με το που αννοιε το στόμα του ο κόσμος εχεροκροτούσε τον, εμψύχωνε τον τζαι έδειχνε του την αγάπη του. Βλέποντας τον καταλαβαίνεις ότι εκουράστηκε. Τζαι στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα άκουσα ότι εν δέχεται να φκάλλουν φωτογραφίες μαζί του, να πιένει ο κάθε πιττωμένος να ποβαρεί πάνω του τζαι να εν ούλλοι γυρό του. Ο μπράβοι εν αφήναν καν να χορέψει κάποιος ζειμπέκικο στη σκηνή την ώρα που ετραγουδούσε τζαι επροτιμούσαν να τους κατεβάζουν εξαρχής παρά να τους αφήνουν τζαι 'τυχαία' να κοντέφκουν του Μητροπάνου να τον αγκαλιάζουν τζαι να τους φκάλλει ο παρέας τους πουκάτω. (Λλίος σεβασμός εν βλάφτει). Ένας που επέμενε πολλά ένεψε τους ο Μητροπάνος τζαι αφήσαν τον. Στο ένα λεπτό εδώκαν ούλλοι πάνω του. Ετέλειωσε τη Ρόζα τζαι έφυε άρον άρον τζαι εμπήκαν οι γλάστρες του Παβίλιον για πολλά λλίο ώσπου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά εξαναφκήκαν οι τρεις τους τζαι μετά αρχίσαν πάλε ο καθένας ξεχωριστά αλλά τα πιο ανεβαστικά τραγούδια. Δυστυχώς εν επρόλαβα τον Μητροπάνο που έκλεισε το πρόγραμμα, καταά τις 3:30 εφύαμε γιατί ήμασταν πολλά κουρασμένοι τζαι είχαμε τζαι δουλειά την επομένη.

Άκουσα όμως ότι για κλείσιμο.. εχόρεψε τους ζειμπέκικο. Τζαι έγινε ένας ανεπανάληπτος πανικός μέσα στην αίθουσα. Τζαι εκίστησα που το έχασα.

Εν να ξαναπίενα. ΑΝΕΤΑ. Άκουσα ότι εν να ξανάρτει τον Ιούνη τζαι θέλω σίουρα να ξαναπάω. Ο άθρωπος εν Θεός, εν φωνάρα τζαι το κάθε του τραγούδι εν κομμάτι της ιστορίας τζαι της ζωής.


Αγαπημένη μου στιγμή: Όταν ετραγούδησε το 'Για να σ'εκδικηθώ'. Εχτυπιούμουν, εφώναζα, επορώθηκα, απόλαυσα το!!



enjoy!


Υ.Γ. νομίζω εν αυτονόητο γιατί τούτο το ποστ εν αντίσταση στη γιουροβίζιον ένε;

Comments

  1. I love Mitropanos! en o agapimenos mou tziai o logos pou epia 1 prwth kai teleutaia fora sta bouzoukia!

    ReplyDelete
  2. ΑΑΑ o blogger κάμνει πελλάρες, σβήνει τζαι ξαναφέρνει μηνύματα τζαι κάμνω το κόμμεντ μου ποστ τζαι εν μου το φκάλλει τζαι πρέπει να το ξαναγράψω!

    Ουφ.. anw..

    Που λαλείτε.. Να πάτε αλήθκεια, αξίζει! Ποστ μου, άκουσα ότι μπορεί να κατεβείς στην ιερά τούτη νήσο, αν πέσεις μέσα στις μέρες που εν νάρτει να πάεις, και να πάεις και συ Νήρι με τον ψηλό!

    (Άκουσα μια ψιλή ότι εν νάρτει με την ανόρθωση.. Ελπίζω να μεν ισχύει γιατί εν να χαλαστώ..)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Headbanging (on the wall) -3- Πορνό εν ώρα εργασίας

Secret Santiasi!!

Headbanging (on the wall) -2-